top of page

LÄKEMEDEL MOT ÖVERVIKT

En pizzakväll med familjen eller vänner kan verkligen vara definitionen av mys. När man genomgår en behandling för övervikt med läkemedel, är det absolut inte meningen att man ska behöva stå över dessa stunder av glädje och gemenskap. Tvärtom, idén med en läkemedelsbehandling är just att möjliggöra njutningen av livet och god mat, samtidigt som man uppnår en känsla av mättnad lite snabbare och känner sig belåten.

Med en läkemedelsbehandling av övervikt är målet att man gradvis minskar sitt dagliga kaloriintag på ett sådant sätt att det leder till stora framsteg på lång sikt, utan att det påverkar det sociala livet eller familjelivet negativt. Det är viktigt att kunna delta i alla sorters aktiviteter, fester, och gemensamma middagar utan att känna att behandlingen är ett hinder.

Fryksända Kliniken strävar vi efter att skräddarsy varje behandlingsplan för att passa just dina förutsättningar och önskemål. Vi förstår att ett strikt kostschema inte är hållbart för alla på lång sikt. Livet ska kunna levas fullt ut, och din behandling bör stödja detta, inte begränsa det. Det är därför vi aktivt arbetar för att se till att vår behandling kan integreras i ditt liv, för att du ska kunna njuta av varje pizzakväll och varje mysigt ögonblick, utan kompromisser.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med en läkemedelsbehandling mot övervikt >>>

bottom of page