top of page

OMSTART EFTER GASTRIC SLEEVE

"I, therefore, believe that denying or severely limiting revisional metabolic/bariatric surgery is a denial of the precepts of our discipline and an abandonment of the underprivileged population who has placed its trust and future in our hands. Revisional metabolic/bariatric surgery is a moral obligation."

Prof Henry Buchwald, 2015

Viktuppgång efter gastric sleeve

Viktuppgång efter gastric sleeve.

Många patienter vänder sig till oss med frågor kring viktutvecklingen efter en gastric sleeve operation.

Med andra ord: Du är inte ensam om det! Läs mer om dina möjligheter att hamna på rätt spår igen.

>>> 

Din specialist inom behandling av övervikt och obesitas är

Dr. Stephan Axer.

"Gastric sleeve operationen har funnits sedan drygt 20 år tillbaka. Erfarenheten visar att en del olika problem och frågeställning kan uppstå efter ett sådant ingrepp.

Viktuppgång efter en gastric sleeve är ett bevis för att övervikt är en kronisk sjukdom. Det är inget "misslyckande", inget nederlag, utan bara ett kvitto på att behandlingen måste fortsätta. Det finns ett flertal s.k. "Plus-operationer" som är beskrivna, t.ex. gastric bypass, SASI eller SADI. Alternativet är en läkemedelsbehandling.

Reflux och halsbränna är ett annat stort bekymmer efter gastric sleeve. I det läget är en ny operation i princip den enda lösningen, nämligen en gastric bypass.

Låt oss prata om ditt behov och dina förutsättningar. "
 

Dr. Stephan Axer Specialist inom behandling av övervikt

GLP1-LÄKEMEDEL

ANVÄNDS SOM

spruta eller tablett

Läkemedel efter sleeve
Viktuppgång efter sleeve behandlas med operation eller läkemedel

En läkemedelsbehandling efter gastric sleeve är effektiv i viktminskande syfte. En regelbunden uppföljning och coachning av en dietist är essentiell. Därav erbjuder vi denna behandling enbart i kombination med en kontinuerlig dietistrådgivning.

Fästpunkt 1
bottom of page