top of page

DIETIST RÅDGIVNING

En framgångsrik behandling av övervikt och obesitas på Fryksända Kliniken omfattar mycket mer än bara operationer eller läkemedel. Det är en process som kräver en omfattande förståelse för mat, näring och personliga beteendemönster. I detta arbete är dietistens roll avgörande.

På Fryksända Kliniken fokuserar vi inte på kortfristiga lösningar som pulverdieter eller dylikt. Vår filosofi är att behandlingen ska integreras som en naturlig del av din vardag. Det betyder att vi arbetar med dig för att utveckla kostvanor som känns realistiska och naturliga i din dagliga rutin. Vi strävar efter att skapa en plan som inte bara leder till viktminskning, utan som också är hållbar och njutbar över tid.

Vår individuella approach tar hänsyn till att varje patient har sin egen unika historia, förutsättningar, vardagsliv och familjesituation. När du arbetar med en av våra dietister, skapar ni tillsammans en personlig plan baserad på din bakgrund, dina utmaningar och dina mål. Detta innebär en djupgående förståelse för hur mat och näring påverkar ditt välbefinnande och din energinivå, samt hur du kan implementera positiva förändringar som varar.

Vår rådgivning är inte baserad på förbud och restriktioner, utan snarare på att upptäcka vad som fungerar för just dig. Målet är att du ska kunna göra medvetna val och hitta din egen väg till en hälsosam livsstil, eftersom ingen lösning passar alla.

På Fryksända Kliniken är vårt engagemang att du ska lära dig hantera din vikt och ditt välbefinnande på ett självständigt och förtroendeingivande sätt. Vi är här för att stödja dig genom varje steg på din resa, och tillsammans kan vi hjälpa dig att nå dina hälsomål.

bottom of page