top of page
Allurion_Program_logo_ivory_HD.png
Allurion magsäcksballong Elipse ballong
Allurion ballong i magsäcken
Allurion mobilapplikation
Sunda matvanor med Allurion

Så fungerar Allurions viktminskningsprogram

Din expert inom området för övervikt och obesitas är Dr. Stephan Axer.

Obesitas är en kronisk sjukdom som har en betydande påverkan på livskvaliteten och kan leda till allvarliga hälsoproblem, såsom diabetes, högt blodtryck, hjärtinfarkt, stroke och sömnapné.

Viktminskningsoperationer har visat sig vara den mest framgångsrika behandlingsmetoden hittills för att hantera obesitas. Framstegen inom behandling av övervikt och obesitas med läkemedel är lovande, även om de ännu inte når samma nivå som en viktminskningsoperation.

Långsiktiga resultat med en magsäcksballong är inte jämförbara med resultat från en operation eller läkemedelsbehandling. I grund och botten finns det två huvudsakliga användningsområden för en ballongbehandling: antingen som en brygga till kirurgi eller om varken en operation eller en läkemedelsbehandling är genomförbara alternativ.

Det är viktigt att notera att en ballongbehandling också medför vissa risker. Därför är det absolut nödvändigt för oss att diskutera dina individuella behov och förutsättningar så att vi kan erbjuda dig de mest lämpliga behandlingsalternativen.

Magballong, gastric ballong eller gastric balloon: kärt barn har många namn. På Fryksända Kliniken har vi en bred kompetens inom magsäcksballonger. Med en magballong förlorar du vikt medan du känner dig mätt.​ Detta är en relativt enkel och icke-kirurgisk metod för viktnedgång. En magballong placeras i din magsäck genom en endoskopisk procedur och gör att magsäcken därmed inte får lika stort utrymme för mat. Tack vare vår hälsocoachning lär vi dig även att styra upp ditt ätbeteende.​

Allurion magballong Gå ner i vikt och känn dig mätt
Livet efter viktminskning kan vara olika för olika personer beroende på hur mycket vikt de har förlorat, hur de har gått ner i vikt och vilka förändringar de har gjort i sina livsstilsval. Välj Allurions viktprogram på Fryksända Kliniken.
Livet med

magballong

PRIS

39.000 SEK

(möjlighet till delbetalning via Medical Finance)

inklusive

  • Inläggning av Allurion ballong i Stockholm

  • Allurion body-composition våg

  • Allurion hälsoklocka

  • Virtual Care Suite - din digitala uppkoppling till oss

  • Uppföljning i minst 1 år av ett dedikerat specialist-team

  • Support 24/7

Logo Medical Finance.png
bottom of page